O MENI

SARA NOVAK

Imam 32 godine i majka sam dvogodišnje Palčice.

Po struci sam stručna suradnica pedagoginja, a trenutno studiram za psihoterapeuta na Europskom institutu za realitetnu terapiju. Imam iskustvo rada u udrugama i psihološkim centrima, s djecom osnovnoškolske dobi, tinejdžerima i odraslima.

Ono što bih voljela da znate o meni je da sam uporna, tvrdoglava, brzopleta, hrabra, znatiželjna, vedra, pričljiva i direktna. U slobodno vrijeme družim se s dragim ljudima, čitam i gledam serije.

Pred vama je moja ideja pružanja podrške razvedenim majkama i očevima.

U vrijeme razvoda, nedostajala mi je podrška ljudi koji su prošli kroz istu situaciju.

Ovdje vam dajem svoje iskustvo, savjetovanje, pomoć i priliku da se osjećate prihvaćenima, slušanima i ohrabrenima. Ovo je zajednica snažnih očeva i majki. Zajednica razmjene iskustva i međusobne podrške.

Ovo je mjesto na kojem je u redu raspasti se bez osude i okretanja leđa. Vjerujem da nam svaki pad služi za rast. Vjerujem da mi jedini imamo moć preokrenuti stvari nama u korist. Vjerujem da nikada nismo sami: uvijek imamo sebe. A kada smo dobro sami sa sobom dobri smo i s okolnostima u kojima se nalazimo. Ne skrivajte svoju bol, tugu, razočaranje i strahove.

Spremna sam vas čuti i podijeliti s vama ono što mogu. Voljela bih da jedni drugima budemo podrška i razmjena iskustva. Tu sam za vas.