U nastavku slijede moja održana predavanja, edukacije i grupe podrške

Grupa podrške

Osnovana s ciljem podrške razvedenim i/ili samohranim majkama. Ciklus susreta u kojima se obrađuju teme očekivanja od sebe samih, snalaženja u novoj situaciji i ulozi majke, očekivanja i odnosa s bivšim partnerom, suočavanja s novim životnim okolnostima i održavanja odnosa s bliskim ljudima. Sva pitanja i dodatne informacije možete saznati putem e-maila: sara.novak162@gmail.com

Održana predavanja

Predavanje na temu uloge majke, očekivanja od društva u suvremenom svijetu, očekivanja koja imamo od nas samih i usklađivanja obaveza sa majčinstvom.
Ciklus radionica na temu partnerskog odnosa: razlika između zaljubljenosti i ljubavi, odgovornost u vezi, temelji na kojima gradimo vezu, mijenjanje partnera tijekom vremena, kreativnost i zbližavanje.
Predavanje i radionica na temu posljedica razvoda na dijete, očekivanja i odnosa s bivšim partnerom te komunikacije s djetetom.
Predavanje i radionica na temu održavanja ravnoteže između svakodnevnih obaveza, odgoja i partnerskog odnosa; razumijevanja, komunikacije, usklađivanja u različitostima, preispitivanja roditeljske uloge, odabira ponašanja u partnerskom odnosu.

Održane edukacije

Edukacija za nastavnike strukovne grupe predmeta na temu stilova upravljanja razredom, komunikacije, rada na odnosu s učenicima, osobnom zadovoljstvu i općenitom unaprjeđenju nastavnog procesa.